Steenks Service is al 25 jaar de Nederlandse distributeur van Reisopack omsnoeringsmachines. Reisopack is gevestigd in Spanje en is een gerenommeerde omsnoeringsmachine fabrikant. U bent bij Steenks Service aan het juiste adres voor de aanschaf van omsnoeringsmachines van de hoogste kwaliteit. Onze omsnoeringsmachines zijn breed inzetbaar in allerlei sectoren. De machines zijn geschikt voor het omsnoeren van (grote hoeveelheden) goederen zoals dozen, pallets et cetera.

Verschillende soorten omsnoeringsmachines

Steenks Service biedt diverse soorten omsnoeringsmachines aan. Het gaat hierbij om horizontale en verticale omsnoeringsmachine. Een horizontale omsnoeringsmachine omsnoert horizontaal in de breedte. Een verticale omsnoeringsmachine omsnoert verticaal in de lengte. Afhankelijk van uw om te snoeren object wordt de omsnoeringsrichting bepaald. Naast een verschillende omsnoeringsrichting is het ook mogelijk om uw pallet automatisch of semi-automatisch te omsnoeren.

Toepassingen omsnoeringsmachines

Er zijn verschillende soorten verticale en horizontale omsnoeringsmachines. Het gaat om pallet omsnoeringsmachines. Er zijn machines die lading verticaal aan de pallet vastbinden, maar er zijn ook machines die dozen in horizontale richting op de pallet vastbinden. Ook beschikken wij over bandeermachines die dozen kunnen dichtbinden. De omsnoeringsmachines kunnen in alle industrieën worden toegepast. Van de tuinbouw tot de transportsector en van de visverwerking tot de voedingsmiddelindustrie.

Automatisch vs semi-automatisch

De keuze tussen een automatische en semi-automatische omsnoeringsmachine hangt af van het volume dat omsnoerd moet worden. In beide gevallen wordt de werkwijze eenvoudiger dan het handmatig binden. Alleen een semi-automatische omsnoeringsmachine heeft in tegenstelling tot een automatische omsnoeringsmachine een operator nodig om te kunnen omsnoeren.

Reisopack onderdelen

Bij onderhoud of een onverhoopte reparatie hoeft meestal niet de gehele omsnoeringsmachine vervangen te worden. In dat geval kunt u ervoor kiezen om specifieke onderdelen te vervangen. Bij Steenks Service hebben we bijna alle onderdelen voor Reisopack omsnoeringsmachines op voorraad in ons onderdelenmagazijn. U kunt ervoor kiezen om zelf het onderdeel te vervangen of om één van onze monteurs op locatie te laten komen. Deze onderdelen kunt u eenvoudig bestellen via onze onderdelenwebshop.

Uw omsnoeringsmachine fabrikant

Heeft u interesse in de aanschaf van een omsnoeringsmachine? Of wilt u meer over de Reisopack omsnoeringsmachine fabrikant weten? Neem dan contact op met één van onze ervaren specialisten. U kunt ons bellen via +31(0) 174 510 266 of ons contactformulier invullen.