Steenks Service is de Reisopack omsnoeringsmachine leverancier van Nederland. Sinds 2008 werken Steenks Service en Reisopack samen op het gebied van omsnoeringsmachines. Steenks service is de Nederlandse distributeur van Reisopack omsnoeringsmachines. Dankzij de samenwerking zijn wij in staat om alle omsnoeringsmachines en onderdelen snel te leveren. Daarnaast kunnen wij u ook snel van dienst zijn bij eventuele storingen.

Wat biedt Steenks Service u als omsnoeringsmachine leverancier?

Steenks Service heeft een groot aanbod aan omsnoeringsoplossingen. Het gaat hierbij om horizontale en verticale omsnoeringsmachines. Deze zijn geschikt voor diverse toepassingen zoals het horizontaal omsnoeren van goederen op pallets, het verticaal omsnoeren van objecten aan pallets of het sluiten en dichtbinden van dozen. Wij hebben zo een 20 jaar ervaring op het gebied van omsnoeringsmachines. Hierbij leveren we service en support voor onze klanten. Onze diensten stoppen dus niet bij het leveren van de machine. Wij verzorgen ook de installatie en de in gebruik stelling bij u op locatie. Na de aankoop kunt u ook bij ons terecht voor service en kunt u onderdelen bestellen.

Omsnoeringsmachine aanbod

Steenks Service heeft naast nieuwe omsnoeringsmachine ook tweedehands omsnoeringsmachine in het aanbod. Dit zijn gebruikte Reisopack machines die worden ingekocht of ingeruild. Deze machines worden door onze monteurs technisch volledig gereviseerd en opnieuw gespoten. Hierdoor zijn deze machines weer zo goed als nieuw en kunnen ze nog vele jaren mee. Mocht u tijdelijk een omsnoeringsmachine nodig hebben dan is het ook mogelijk om een omsnoeringsmachine bij ons te huren.

Leverancier van onderdelen voor uw omsnoeringsmachine

Als Reisopack omsnoeringsmachine leverancier heeft Steenks Service bijna alle Reisopack onderdelen op voorraad in het onderdelenmagazijn. Moet u een onderdeel vervangen of is deze stuk gegaan? Dan kunt u deze eenvoudig via onze onderdelenwebshop bestellen. Wij kunnen deze onderdelen op korte termijn op uw locatie leveren via UPS.

Leverancier van omsnoeringsband

Omsnoeringsband heeft een belangrijke invloed op de werking van uw machine. Bij Steenks Service hebben speciaal omsnoeringsband ontwikkelt voor uw Reisopack omsnoeringsmachines. Met onze ervaring weten we precies welke samenstelling van het omsnoeringsband u nodig heeft, hoe dik het moet zijn en hoe het op de rol gewikkeld moet zitten. Ons omsnoeringsband laat geen stof achter in de machine, bestaat uit een zo zuiver mogelijk kunststof en bevat veel meters op een rol.

Een slechte kwaliteit omsnoeringsband heeft een slechte impact op uw machine. Dit kan namelijk leiden tot het scheuren van het omsnoeringsband. Daarnaast kan uw bindkop vervuild raken, waardoor de machine eventueel kapot kan gaan en leidt tot stilstand.

Steenks service; uw omsnoeringsmachine leverancier

Heeft u interesse in een van de omsnoeringsmachines die Steenks Service kan leveren? Of wilt u meer meten over Reisopack omsnoeringsmachines? Dan helpen onze professionals u graag verder. Vul ons contactformulier in of bel naar +31(0) 174 510 266.