De verpakkingsindustrie maakt regelmatig gebruik van omsnoeringsmachines met polyester band. Bij Steenks Service hebben we een groot aanbod omsnoeringsmachines. Een belangrijke machine is de omsnoeringsmachine voor het omsnoeren met polyester band. Deze machine is beschikbaar in een automatische of semi-automatische variant. U kunt voor een machine kiezen die horizontaal of verticaal omsnoerd. Met een omsnoeringsmachine kunt u efficiënt uw goederen omsnoeren voor een veilig transport.

Steenks Service uw specialist in omsnoeringsmachines

Steenks Service is een officiële dealer van Reisopack omsnoeringsmachines. Reisopack machines staan wereldwijd bekend om de goede prijs- en kwaliteit verhouding. Dit geldt in het bijzonder voor de omsnoeringsmachine met polyester band. Bij Steenks Service hebben we een groot aantal omsnoeringsmachines met polyester band geïnstalleerd. Deze machines zijn makkelijk te integreren in verwerkingslijnen, maar ze zijn ook als stand-alone machine te gebruiken. Onze specialisten kunnen u van een passend advies voorzien, zodat u uw verpakkingsproces kan optimaliseren.

Steenks Service levert op locatie uw omsnoeringsmachine met polyester band af

Wij van Steenks Service leveren uw omsnoeringsmachine met polyester band bij u op locatie af. Daarnaast zorgen onze monteurs ervoor dat de omsnoeringsmachine bij u wordt geïnstalleerd en in gebruik wordt genomen. Wij vinden het belangrijk dat u de machine goed kunt gebruiken. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Na de installatie kunt u bij ons altijd terecht voor service en onderdelen indien nodig.

Polyester omsnoeringsband kopen bij Steenks Service

Bij Steenks Service leveren wij de omsnoeringsmachine af met speciaal polyester band. Omsnoeringsband is belangrijk voor de werking van uw omsnoeringsmachine. Een slechte kwaliteit band kan leiden tot scheuren van het band. Ook kan het de bindkop vervuilen waardoor de machine stilvalt en zelfs kapot kan gaan. Wij hebben met onze ervaring speciaal omsnoeringsband ontwikkelt. Dit band heeft de juiste samenstelling en dikte waardoor het geen stof achterlaat in de machine. Dit polyester omsnoeringsband kunt u per stuk kopen of per pallet.

Polyester omsnoeringsband is geschikt voor het omsnoeren van zware goederen. Het band is elastisch, maar vervormt niet waardoor het altijd zijn spanning behoudt. Polyester band is beschikbaar in de kleuren groen en zwart.

Vragen over omsnoeringsmachine met polyester band?

Bent u op zoek naar een omsnoeringsmachine met polyester band? Of heeft u nog vragen over de toepassing van de machine in uw situatie? Dan kunt u een van onze specialisten bereiken via het online contact formulier of bellen naar +31(0) 174 510 266.