In de verpakkingsindustrie is polypropyleen band het meest gebruikte omsnoeringsband in de industrie. Bij Reisopack hebben wij diverse omsnoeringsmachines in ons assortiment. Hiervan is de omsnoeringsmachine met polypropyleen band één van de meest gebruikte combinaties. Deze machines zijn makkelijk in gebruik en breed inzetbaar. De machine is beschikbaar in een automatische of semi-automatische variant die horizontaal of verticaal kan omsnoeren.

Steenks Service uw omsnoeringsmachine specialist

Steenks Service is officieel dealer van Reisopack omsnoeringsmachines. Deze machines staan bekend om de goede prijs- en kwaliteit verhouding. Met name de omsnoeringsmachine met polypropyleen band scoort goed op dat vlak. Omsnoeringsmachines met polypropyleen band zijn de meest verkochte machines in ons assortiment. De machines zijn makkelijk te integreren in verpakkingslijnen. Ook zijn ze beschikbaar als stand-alone machine. Onze professionals kunnen u van een passend advies voorzien, zodat u uw verpakkingsproces kan verbeteren.

Steenks Service levert uw omsnoeringsmachine met polypropyleen band af op locatie

Klanttevredenheid is bij Steenks Service erg belangrijk. Wij zorgen ervoor dat u de omsnoeringsmachine met polypropyleen band bij u op locatie terecht komt. De machine wordt vervolgens door onze ervaren monteur geïnstalleerd en in werking gesteld. Ook na deze installatie blijft Steenks Service beschikbaar voor de service en voor onderdelen indien nodig. Deze service bestaat uit het beantwoorden van technische vragen of het langs sturen van een monteur.

Polypropyleen band kopen bij Steenks Service

De omsnoeringsmachine leveren wij af met speciaal polypropyleen band. Omsnoeringsband heeft grote invloed op de werking van uw machine. Een slechte kwaliteit band kan leiden tot stilstand van de machine, omdat de bindkop vervuild raakt. In het slechtste geval kan de machine zelfs stuk gaan. Met onze jarenlange ervaring in omsnoeringsmachines met polypropyleen band hebben we een speciaal soort omsnoeringsband ontwikkeld. Dit omsnoeringsband heeft een specifieke samenstelling van een zo zuiver mogelijk polypropyleen. Hierdoor laat het band geen stof achter in de machine, zodat uw machine goed blijft werken. Dit polypropyleen omsnoeringsband kunt u per stuk kopen of per pallet.

Interesse in een omsnoeringsmachine met polypropyleen band?

Heeft u interesse in een omsnoeringsmachine met polypropyleen band? Of heeft u vragen over wat een omsnoeringsmachine voor u kan betekenen? Dan kunt u een van onze specialisten bereiken via het contact formulier of bellen naar +31(0) 174 510 266.