Heeft u slechts tijdelijk een schoonmaakmachine nodig, voor bijvoorbeeld een eenmalige korte klus of een langdurig project? Bij Steenks Service is het mogelijk om voor een bepaalde tijd een van de velen schoonmaakmachines te huren. Dus als u tijdelijk een schrobmachine, waterstofzuiger of een veegmachine nodig heeft, bent u bij Steenks Service op het juiste adres!

Schoonmaakmachine beschikbaar voor ieder soort klus

Onze schoonmaakmachines zijn inzetbaar voor verschillende klussen. Door onze ruime ervaring en expertise kunnen wij u goed helpen met het inschatten welke schoonmaakmachine u nodig heeft voor uw specifieke klus of project, zodat u zeker weet dat u de juiste schoonmaakmachine ter beschikking heeft.

Bij Steenks Service bent u er daarnaast van verzekerd dat u een fijne service ontvangt. Bij het huren van een schoonmaakmachine, wordt deze klaar voor gebruik gemaakt. Daarnaast zorgen wij voor de levering en het ophalen van de machine, wanneer dit gewenst is. Zo kunt u direct aan de slag met het schoonmaken van de vloer op de dag van de levering.

De voordelen van een schoonmaakmachine

Met behulp van een schoonmaakmachine onderhoudt u de hygiëne op de werkplaats gemakkelijk. Hygiëne is zowel voor u zelf, uw werknemers en uw klanten erg belangrijk. Niet alleen is het veel gezonder om in een schone ruimte aan het werk te gaan, ook zorgt dit voor een veel frissere uitstraling. Met een schoonmaakmachine gaat het schoonmaken van uw ruimtes niet alleen veel sneller, maar ook nog eens een stuk beter. Dit bespaart u een hoop moeite en bovenal tijd!

Verhuur schoonmaakmachines bij Steenks Service

Wenst u de komende tijd een van onze schoonmaakmachines te huren? Regel dit dan gemakkelijk door vrijblijvend contact met ons op te nemen. Steenks Service is te bereiken via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266. Daarnaast kunt u ook het contactformulier invullen!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een gebruikte of nieuwe schoonmaakmachine bij Steenks Service te kopen. Hierbij ontvangt u dezelfde service als wanneer u een exemplaar bij ons huurt.