Bij groenteteelt teelt men groenten voor menselijke consumptie; zowel in de vollegrond als in de glastuinbouw. Zoekt u machines om uw werkzaamheden in de groenteteelt te vereenvoudigen? Steenks Service levert alle machines, nieuw en gebruikt, die uw leven als teler gemakkelijker zullen maken. Denk bijvoorbeeld aan onze luchtbandenwagens. Deze worden volledig naar uw specifieke wens opgebouwd en zorgen ervoor dat u probleemloos tussen de gewassen op de gewenste hoogte kunt werken. Al onze machines kunt u kopen of leasen, maar ook het huren van onze machines voor kortstondig gebruik behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Groenteteelt machines

In iedere kas worden machines gebruikt. Ze verlichten immers zwaar werk, besparen tijd en leveren vaak zeer accuraat werk af. In ons aanbod van groenteteelt machines vindt u nagenoeg alles wat u als teler nodig heeft in de tuinbouw. In het onderstaande overzicht kunt u per categorie onze machines bekijken die u van dienst kunnen zijn.

Als specialist in tuinbouwmachines voorziet Steenks Service u van vakkundig advies bij de keuze voor een machine die het beste aansluit bij uw behoeften. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie en advies omtrent groenteteelt machines.