Bij Steenks Service kunt u terecht voor oplossingen bij het verplaatsen van goederen en schoonmaakwerkzaamheden in de logistieke en industriële branche. Hierbij bevindt onze grootste kwaliteit zich in het leveren van maatwerk voor onze klanten. Zo hebben wij een eigen technische dienst die op uw verzoek aanpassingen aan machines doorvoert, zodat deze opvolgend volledig aan uw wensen voldoen. Daarnaast worden wij bij Steenks Service geroemd om de snelheid waarmee wij onderhoud uitvoeren. Het onderhoud wordt dan ook vaak direct bij u op locatie verzorgd, zodat uw machine weer zo spoedig mogelijk het werk kan hervatten. Tevens bezitten wij een groot onderdelenmagazijn, waardoor we de kans minimaliseren dat u moet wachten op een onderdeel. Wel zo prettig wanneer uw organisatie afhankelijk is van de machine in kwestie!

Elektrotrekkers en schoonmaakmachines voor de logistiek en industrie

Voor de logistiek en industrie levert Steenks Service een tweetal typen machines; schoonmaakmachines en elektrotrekkers. Van beide typen worden door ons zowel nieuwe als gebruikte machines geleverd. En, uiteraard verzorgen wij voor beide typen machines eveneens het eerder benoemde maatwerk en onderhoud. Deze totaalservice maakt ons uniek!

Onze machines huren

U kunt ook bij Steenks Service terecht om een schoonmaakmachine of elektrotrekker te huren voor een korte of langere periode. Via onderstaande links klikt u gemakkelijk door naar de desbetreffende verhuurpagina's. Bent u benieuwd naar onze machines? Of wilt u de mogelijkheden voor maatwerk met ons bespreken? Neem da vooral contact met ons op voor meer informatie!