De machines die wij bij Steenks Service leveren aan luchthavens zijn voornamelijk elektrotrekkers en schoonmaakmachines. Elektrotrekkers zijn ideaal om veilig en snel goederen over een grotere afstand te vervoeren. Op veel luchthavens worden ze ingezet voor het bevoorraden van winkels op plaatsen waar (vracht)auto’s niet kunnen komen, maar evengoed worden elektrotrekkers veelvuldig ingezet voor het verplaatsen van lange ‘treintjes’ aan bagagewagens. Onderaan deze pagina kunt u een video bekijken van een van onze elektrotrekkers (multifunctionele mover) die actief is op luchthaven Schiphol.

Op hun beurt zijn onze schoonmaakmachines ideaal om de grote oppervlakten van luchthavens te reinigen. Machines die vaak worden ingezet voor schoonmaakwerkzaamheden op luchthavens zijn veegmachines, schrobmachines en industriële stofzuigers. Klik op een van de onderstaande categorieën om de machines te bekijken.

Steenks Service is uw specialist voor luchthaven machines

Of het nu om schoonmaakmachines of elektrotrekkers voor een luchthaven gaat, Steenks Service is de onbetwiste specialist. In ons assortiment bevinden zich zowel nieuwe als gebruikte machines die u kunt kopen, leasen of voor kortstondig gebruik kunt huren. Ook voor wat betreft al het reguliere onderhoud en reparaties staat de technische dienst van Steenks Service voor u paraat. Zelfs op uw eigen locatie als u dat wenst!

Niet onvermeld mag blijven dat wij bij Steenks Service uitblinken in maatwerk. En, ook bij luchthaven machines is veel vraag naar klantspecifieke oplossingen. Voor vele klanten hebben oplossingen mogen bedenken en realiseren die op unieke wijze het hoofd wisten te bieden aan bijzondere uitdagingen binnen hun organisaties. Bent u benieuwd naar onze ideeën, mogelijkheden of reeds gerealiseerde maatwerkoplossingen in luchthaven machines? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Video: Bekijk onze multifunctionele mover elektrotrekker aan het werk bij luchthaven Schiphol: