Steenks Service heeft veel klanten in de verpakkingssector. Denk hierbij aan bedrijven die goederen verpakken, ompakken, uitsorteren of stickeren. Voor de verpakkingsindustrie leveren wij een tweetal typen machines; omsnoeringsmachines en schoonmaakmachines. Als specialist in de verpakkingsindustrie leveren we bij Steenks Service van beide typen machines zowel nieuwe als gebruikte exemplaren. Daarbij behoren ook het onderhouden en repareren van omsnoeringsmachines en schoonmaakmachines tot de activiteiten die wij voor onze klanten verzorgen. Door de inzet van onze eigen technische dienst kan onderhoud en reparatie zelfs bij u op locatie plaatsvinden.

Toch bestaat er naast de omsnoeringsmachines en schoonmaakmachines nog een derde type machine die wij (steeds vaker) leveren aan de verpakkingsindustrie. We doelen op de door ons ontwikkelde touwautomaten. Deze machines kunnen snel en nauwkeurig touwtjes ‘uitspugen’ op een vooraf ingestelde lengte. Desondanks dat de machines oorspronkelijk voor de tuinbouw zijn ontworpen, zijn onze touwautomaten voor een aantal verpakkingsbedrijven een absolute uitkomst gebleken.

Tevens hebben we ons bij Steenks Service in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leveren van maatwerk aan onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan een verrijdbare omsnoeringsmachine die onderdeel wordt van een volledig automatische verpakkingslijn. Bekijk de video onderaan deze pagina om de omsnoeringsmachine aan het werk te zien!

Omsnoeringsmachines en schoonmaakmachines voor de verpakkingsindustrie

Onze machines voor de verpakkingsindustrie kunt u kopen, leasen of zelfs tijdelijk huren. Kortom, u heeft zelf de vrijheid om de contractvorm te kiezen die het beste op uw bedrijfsvoering aansluit. Onderstaand vindt u de diverse typen omsnoeringsmachines en schoonmaakmachines die wij leveren voor de verpakkingsindustrie.

Steenks Service: uw specialist in machines voor de verpakkingsindustrie

Bent u benieuwd naar onze oplossingen? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze machines of de mogelijkheden van maatwerk? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of bel met telefoonnummer +31 (0)174 - 510 266.

Video: Bekijk een van onze omsnoeringsmachines aan het werk.