Voor de zorgsector levert Steenks Service een tweetal typen machines die het werk vergemakkelijken. Op de eerste plaats zijn dit de veeg- en schrobmachines. Zeker in een sector waarin men te maken heeft met grote oppervlakten die moeten worden gereinigd en waarin hygiëne van bovengemiddeld belang is, zijn dergelijke machines onmisbaar.

Het tweede type machine dat in de zorg veelvuldig wordt toegepast, is de elektrotrekker. Deze machine wordt ingezet om het vervoer van vaak zware lasten uit handen te nemen van de medewerkers. Zo leverden wij bijvoorbeeld een speciaal op maat gemaakte elektrotrekker aan het Reinier de Graaf Gasthuis voor het vervoer van kratten en gasflessen. Zie hiertoe eveneens de video onderaan deze pagina. Ook worden elektrotrekkers met regelmaat ingezet voor het vervoeren van rolcontainers met vuile was, levensmiddelen en dergelijke.

Onze elektrotrekkers en schoonmaakmachines voor de zorg

Als specialist in elektrotrekkers en schoonmaakmachines blinken wij bij Steenks Service uit in ons ruime aanbod (nieuw en gebruikt) en het maatwerk dat wij voor u kunnen verzorgen. Daarbij worden wij tevens geroemd om ons vakkundige en snelle onderhoud. De eigen technische dienst van Steenks Service komt desgewenst namelijk naar uw locatie en kan een beroep doen op een groot onderdelenmagazijn. Vaak hoeft dan ook niet te worden gewacht met onderhoud of reparatie aan uw elektrotrekker of schoonmaakmachine tot het moment dat de onderdelen door de fabrikant zijn geleverd.

Benieuwd welke machines voor de zorg u kunnen bijstaan bij uw werkzaamheden? Wij hebben voor u een drietal overzichten samengesteld:

Onze machines voor uw zorginstelling of ziekenhuis

Heeft u behoefte aan ondersteuning van een van onze elektrotrekkers of schoonmaakmachines? Naast het overgaan tot een directe aankoop, bieden wij bij Steenks Service eveneens de mogelijkheid om onze machine te leasen of huren. En, weet u niet exact welke machine het best aansluit bij de specifieke wensen voor uw zorginstelling of ziekenhuis? Schroom dan vooral niet om ons daar vrijblijvend over te laten meedenken. Uw zorg is immers ook onze zorg!

Video: Het Reinier de Graaf Gasthuis in Delft had de wens om met een elektrotrekker gelijktijdig zware gasflessen en kratten te vervoeren. Daarop realiseerden wij voor hen een op maat gemaakte elektrotrekker die aan deze wens kon voldoen. Tot volle tevredenheid van het Reinier de Graaf Gasthuis!