Een strappingmachine, wat ook wel bekend staat als bandeermachine, wordt gebruikt bij de omsnoering van kleine producten in dozen of kratten. Met behulp van stevig omsnoeringsband worden de goederen strak aan elkaar gebonden, waardoor deze direct gereed zijn om op een veilige manier op te bergen of vervoeren. Al onze strappingmachines zijn gebruiksvriendelijk, en kunnen eenvoudig van plek verplaatsen met behulp van de gemonteerde zwenkwielen.

Reisopack machines binnen uw verwerkingslijn

Steenks Service heeft als officiële verkooppartner enkel machines van Reisopack binnen het assortiment, welke wereldwijd erg geliefd zijn vanwege de gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. De strappingmachines zijn beschikbaar als semi-automatische en volautomatische variant én geschikt voor verticale of horizontale omsnoering. Hierdoor kunt u altijd een strappingmachine vinden die exact past bij uw persoonlijke bedrijfsprocessen. Schroom vooral niet om contact op te nemen met onze specialisten, zodat u een op maat gemaakt advies kunt ontvangen.

Onderhoudsbeurt voor uw strappingmachine

Het is van groot belang dat uw machine van een goed onderhoud voorzien wordt, zodat er nooit zomaar onverwachte probleem ontstaan. Ervaart u in de toekomst toch problemen met uw bandeermachine? Dan biedt Steenks Service u op de korte termijn een oplossing in de vorm van een onderhouds- of reparatiebeurt aan. Deze wordt door onze specialisten bij u op locatie uitgevoerd, zodat u dezelfde dag nog verder kunt met uw werkzaamheden. Wij raden onze klanten echter aan regelmatig een preventieve onderhoudsbeurt uit te laten voeren, zodat alles goed schoon blijft en potentiële problemen in een vroeg stadium worden ontdekt. Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan!

Adviesgesprek met specialisten Steenks Service

Heeft u nog twijfel over welke omsnoeringsmachine het meest passend is binnen uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met ons specialistenteam. Wij lopen de mogelijkheden met u door, zodat we samen tot een oplossing komen die volledig bij uw bedrijf past. Vul ons contactformulier in of bel zelf naar +31(0) 174 510 266.