Steenks Service is VA-gecertificeerd, wat betekent dat wij een erkend VA-keuringsbedrijf zijn. De VA-keur, ook wel Veiligheid en Arbeidsmiddelen Keur, is een periodieke veiligheidskeuring voor arbeidsmiddelen als gereedschap, machines en werktuigen in de landbouw-, tuin en park-, interne transport- en industriesector. Wanneer uw machines beschikken over het VA-keurmerk, toont u aan dat uw werkmateriaal volledig veilig is. Dienen uw machines binnen het kader van Steens Service gekeurd te worden? Dan voert Steenks Service de VA-veiligheidskeuring graag voor u uit. Dit doen wij uiteraard volledig volgens de huidige geldende wetten, normen en eisen.

VA-keuring door Steenks Service

Het VA-keurmerk is toepasbaar voor uw interne transportmiddelen binnen het kader van Steenks Service. De (conform de Arbowet verplichte) periodieke VA-keuring is een objectieve veiligheidsinspectie volgens de hoogste kwaliteitsnormen en wordt uitgevoerd door onze ervaren en deskundige keurmeesters. Bovendien is de VA-keuring gemakkelijk te combineren met het reguliere onderhoud aan uw machines.

VCA-gediplomeerd

Naast dat we als bedrijf VA-gecertificeerd zijn, beschikken onze monteurs over een VCA-diploma. VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is al langer dan 25 jaar dé standaard in duurzaam, gezond en veilig werken. Met de VCA-diploma’s bundelen we onze kennis en ervaring op het gebied van gezond en veilig werken, waardoor we de basis kunnen leggen om elke dag gezond én veilig te werk te gaan.

Veiligheid voorop met Steenks Service

Staat de veiligheid van u en uw medewerkers hoog in het vaandel? Laat uw machines en arbeidsmiddelen dan op tijd door ons keuren en voorkom onnodige risico’s. Bovendien zorgt u er met een keuring voor dat de levensduur van uw machines en gereedschap wordt verlengd én voorkomt u boetes. Neem gerust contact met ons op, ook wanneer u graag meer informatie over de keuring wenst. Contact opnemen kan telefonisch via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of via het online contactformulier op onze website.