Met een industriële elektrische veegmachine maakt u grote hoeveelheden vuil en fijnstof binnen een handomdraai schoon. Het assortiment van Steenks Service is gevuld met veegmachines van verschillende merken, soorten en maten. Hierdoor kunnen wij altijd een geschikte variant kiezen passend bij de behoefte van uw organisatie.

De voordelen van elektrisch vegen

Door een elektrische veegmachine in gebruik te nemen, maakt u profijt van verschillende voordelen vergeleken met het handmatig vegen van de vloer. Met een elektrische veegmachine bespaart u een hoop tijd, maar krijgt u wel een beter resultaat. Onze elektrische veegmachines vegen het vuilstof niet alleen bij elkaar, maar zuigen deze ook direct op. Hierdoor is de vloer direct gereed om mogelijk te dweilen en voorkomt u dat de vloer door al het stof glad wordt. Al met al bespaart u met een elektrische veegmachine een hoop tijd en moeite aan het schoonmaken van uw vloer!

Verschillende soorten en maten

Binnen de categorie elektrische veegmachines van Steenks Service vindt u een ruime verzameling aan verschillende varianten. Wij hebben veegmachines op voorraad die speciaal geschikt zijn voor het schoonvegen van grote of juist kleine ruimtes. Zo kunt u onze veegmachines gebruiken op vrijwel elke vloer in bijvoorbeeld een magazijn, fabriek, kas of winkel. Kies daarnaast gemakkelijk tussen een zitveegmachine of juist loopveegmachine. Ook elektrische veegmachines voor het schoonmaken van worteldoekvloeren hebben wij beschikbaar binnen het assortiment.

Top 5 elektrische veegmachines

Zie onderstaand een aantal van onze beste elektrische veegmachines.

Veeg-/zuigmachine Stefix 150

Veeg-/zuigmachine Stefix 150

Met een veegbreedte van wel 1.500mm is de Stefix 150 zeer geschikt voor het schoonmaken van grote grondoppervlaktes. Met deze zitveegmachine maak je binnen een uur wel 9.700 vierkante meter schoon!

Bekijk de machine

Veegmachine Stefix 95

Veegmachine Stefix 95

De Stefix 95 veeg-/zuigmachine heeft een centrale borstel van 700mm, maar ook nog twee optionele zijborstels, waardoor deze uitgebreid kan worden tot 1150mm. Dit maakt de Stefix 95 geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes.

Bekijk de machine

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 73BT

Worteldoek veeg-/zuigmachine Stefix 73BT

Deze compacte worteldoek veeg-/zuigmachine is door de brede wielen perfect geschikt om op een zachte ondergrond te rijden. Met een veegbreedte van maximaal 900mm kunt u deze machine gebruiken om worteldoekvloeren schoon te vegen.

Bekijk de machine

Veeg-/zuigmachine Stefix 50

Veeg-/zuigmachine Stefix 50

Met de Stefix 50 maak je gemakkelijk kleinere ruimtes schoon. Door de compactheid van de machine, kun je gemakkelijk bij elk stukje binnen de ruimte komen!

Bekijk de machine

Veeg-/zuigmachine Stefix 109

Veeg-/zuigmachine Stefix 109

De zitveeg-/zuigmachine Stefix 109 heeft een capaciteit om zo’n 7000 vierkante meter per uur schoon te maken. Om de vuilbak te legen, welke een inhoud van 115 liter heeft, heeft de veegmachine een ingebouwde hooglos-unit.

Bekijk de machine

Koop een elektrische veegmachine bij Steenks Service

Bent u van plan om een elektrische veegmachine aan te schaffen, zodat het op peil houden van de hygiëne binnen uw bedrijf minder intensief wordt en een stuk vlotter verloopt? Dan kan Steenks Service u hier goed bij helpen! Onze specialisten hebben al jarenlang ervaring op gedaan met het voorzien van een persoonlijk advies richting onze klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@steenks-service.nl of door te bellen naar +31(0) 174 510 266!

Het aanschaffen van een elektrische veegmachine kan bij Steenks Service doormiddel van verkoop of lease. Mocht u slechts losse onderdelen nodig hebben voor uw huidige machine, dan kan u deze gemakkelijk bestellen via onze onderdelen webshop.

Veelgestelde vragen

Wat is een veegmachine?

Een veegmachine is een elektrisch aangedreven machine die geschikt is voor het opvegen en opzuigen van vuil en fijnstof.

Wat is het verschil tussen een achterloopmachine en een zitveegmachine?

Een achterloopmachine is wat kleiner en compacter dan een zitveegmachine. Een achterloopmachine wordt gebruikt voor wat kleinere ruimtes dan een opzitmachine. Een opzitmachine is comfortabeler voor het vegen van grotere oppervlaktes omdat hier op gezeten kan worden.

Wat is een worteldoek veegmachine?

Een worteldoek veegmachine is een veegmachine die speciaal is gemaakt voor het schoonmaken van anti-worteldoek teeltvloeren. De machine veegt en zuigt vuil, (fijn)stof, kiemen en zaden op. Het schoonhouden voorkomt verdichting van het worteldoek en vermindert de groei van onkruid tijdens de volgende teeltronde.