Jungheinrich kent zijn oorsprong in 1899 en is één van de langst bestaande merken binnen de sector van interne transport. De Jungheinrich elektrotrekkers behoren dan ook tot de top van de elektrotrekkers. Dit blijkt onder andere in de ongekende degelijkheid van de machines van dit Duitse merk. In ons aanbod vindt u alleen gebruikte Jungheinrich elektrotrekkers. Wilt u graag meer elektrotrekkers bekijken? Bekijk dan het complete overzicht of de volgende merken: Spijkstaal, Bull en Linde.

Geen machines gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Bent u op zoek naar onderdelen? Ga dan naar onze onderdelen webshop.

Jungheinrich elektrotrekker kopen

Wilt u een Jungheinrich elektrotrekker kopen? Dan is het handig om te weten dat alle gebruikte elektrotrekkers bij Steenks Service als nieuw geleverd kunnen worden. Indien gewenst kunnen wij de tweedehands Jungheinrich elektrotrekker technisch nalopen en alle onderdelen die (deels) versleten zijn vervangen. De accu is bijvoorbeeld een onderdeel dat vervangen zou kunnen worden. Ook de carrosserie kunnen wij als nieuw laten spuiten, gespoten in uw bedrijfskleuren. De gebruikte Jungheinrich elektrotrekkers leveren wij met een garantie van drie maanden.

Tot slot is het dankzij onze vakkundige monteurs en ervaring mogelijk om een Jungheinrich elektrotrekker aan te passen aan speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal koppelsysteem of een verlengd platform. Voor ieder probleem bestaat een oplossing en wij denken hierin graag met u mee!

Steenks is uw specialist in elektrotrekkers

U kunt bij ons terecht voor de aankoop, lease en onderhoud van nieuwe en gebruikte elektrotrekkers. Tevens is het mogelijk om een elektrotrekker te huren of uw gebruikte elektrotrekkers aan ons te verkopen (inruil is mogelijk). De elektrotrekkers kunnen voor ieder soort intern transport worden ingezet, maar worden eveneens ingezet voor distributiedoeleinden in zones waar auto’s niet kunnen/mogen komen (stadscentrums).

Gaat uw interesse uit naar een Jungheinrich elektrotrekker of één van onze andere modellen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag!