Linde is al meer dan 50 jaar een grote speler op het gebied van logistieke oplossingen die bijvoorbeeld in pakhuizen over de hele wereld worden ingezet. Binnen de productrange van Linde vindt u onder andere elektrotrekkers en elektrische platformwagens. Bij Steenks Service kunt u alleen terecht voor gebruikte Linde elektrotrekkers. Staat de door u gewenste Linde elektrotrekker er op dit moment niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook kunt u een kijkje nemen bij onze elektrotrekkers van Spijkstaal, Bull en Berg Hortimotive.

Geen machines gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Bent u op zoek naar onderdelen? Ga dan naar onze onderdelen webshop.

Linde elektrotrekker kopen

Steenks Service helpt u graag bij de aankoop van een tweedehands Linde elektrotrekker. De elektrotrekkers van dit merk behoren tot de top van de markt en gaan vele tientallen jaren mee, mits goed onderhouden. Vertel ons waar u de elektrotrekker(s) voor gaat gebruiken en wij kunnen u de meest geschikte machine(s) adviseren. Ook is het mogelijk om een Linde elektrotrekker voor u aan te passen, zodat deze perfect aan uw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan een elektrotrekker welke in uw bedrijfskleuren is gespoten of welke is voorzien van een aangepaste trekhaak. Steenks Service heeft een team van ervaren monteurs paraat staan, zij kunnen uw elektrotrekkers niet alleen onderhouden, maar ook technische aanpassingen voor u realiseren.

Specialist in aankoop, lease en onderhoud van Linde elektrotrekkers

Bij Steenks Service zijn we gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, lease en het onderhoud van tuinbouwmachines en industriële machines. Onze elektrotrekkers worden in vele branches ingezet. Denk bijvoorbeeld aan tuinbouwbedrijven, logistieke centra, luchthavens, recreatieparken en bloemenveilingen. Elektrotrekkers blinken vooral uit op plaatsen waar het geluidsniveau en de uitstoot van transport belangrijk zijn en waar de beschikbare ruimte beperkt is. Het onderhoud van uw Linde elektrotrekker(s) kunnen wij ook voor u verzorgen, dit is zelfs mogelijk bij u op locatie. Doordat wij over eigen monteurs beschikken, hoeft uw elektrotrekker nooit lang stil te staan.