Al sinds 1920 is STILL een toonaangevend merk in de branche van logistieke oplossingen. De STILL elektrotrekkers kenmerken zich door de grote mate van betrouwbaarheid en zijn het ideale interne transportmiddel voor de middellange en lange afstanden. Bij Steenks Service vindt u alleen gebruikte STILL elektrotrekkers. Bekijk de elektrotrekkers van onze andere merken voor meer opties: Spijkstaal, Bull en Linde.

Geen machines gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Bent u op zoek naar onderdelen? Ga dan naar onze onderdelen webshop.

STILL elektrotrekker kopen

STILL elektrotrekkers behoren tot de sterkste elektrotrekkers qua betrouwbaarheid. U kunt altijd met een gerust hart een tweedehands STILL elektrotrekker aanschaffen. Zeker bij Steenks Service bent u verzekerd van een goed werkende machine die weer als nieuw geleverd kan worden. Wij lopen de gebruikte elektrotrekker volledig na en vervangen de versleten onderdelen. Uiteraard behoort een nieuwe accu ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om de carrosserie van een nieuwe spuitbeurt te voorzien, zodat de elektrotrekker er als nieuw uitziet in uw bedrijfskleuren.

De gebruikte STILL elektrotrekkers worden altijd geleverd met drie maanden garantie.

Dankzij onze kennis van elektrotrekkers en vakbekwame monteurs is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Denk bijvoorbeeld aan een aangepast koppelsysteem of een hydraulische klem om zware onderdelen mee te vervoeren. Wij denken hierin graag met u mee.

Aankoop, lease en onderhoud van elektrotrekkers

Als specialist in elektrotrekkers kunt u bij ons terecht voor aankoop, verkoop, verhuur en lease. De elektrotrekkers in ons aanbod worden in een breed scala van branches gebruikt. Zo rijden ‘onze’ elektrotrekkers onder andere rond in tuinbouwbedrijven, grote magazijnen, luchthavens, logistieke centra en autoloze zones (stadscentrums).

Bent u geïnteresseerd in één van onze STILL elektrotrekkers of bent u benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst!