Bij Steenks Service profiteert u nu tijdelijk tot en met 10 april 2022 van fabriekskorting op onze Reisopack 2830 omsnoeringsmachine! Met maar liefst € 926,- korting haalt u nu deze populaire en betrouwbare omsnoeringsmachine in huis. Met gratis levering bezorgen wij de machine bovendien op de door u gewenste locatie in Nederland. Uiteraard voorzien wij u en uw medewerkers bij aflevering, indien gewenst, van uitleg over hoe de omsnoeringsmachine gebruikt dient te worden.

Reisopack 2830 omsnoeringsmachine

Tijdens ons bezoekje aan Paprika Tasty Radio op 15 maart jongstleden, kondigde Wouter Steenks de kortingsactie aan en vertelde hij onder andere over het nut van omsnoeringsmachines binnen bedrijven die goederen in dozen op pallets vervoeren. Het gehele fragment terugluisteren? Dat kan hier.

De Reisopack 2830 is een semi-automatische horizontale omsnoeringsmachine. Dit houdt in dat de medewerker zelf met het omsnoeringsband om de pallet loopt en de machine verder alles automatisch uitvoert. De omsnoeringsmachine beschikt bovendien over een hoeklattenmagazijn, waarmee u bijvoorbeeld één pallet met drie banden en vier hoeklatten al binnen 55 seconden kunt omsnoeren. De machine is tevens mobiel, waardoor u deze eenvoudig naast (niet-)gebonden pallets kunt plaatsen.

Reisopack bij Empack en Fruit Logistica

Zoals in ons vorige nieuwsbericht aangegeven, is Steenks Service aankomende 5 tot en met 7 april te vinden op de beurzen Fruit Logistica en Empack. Uiteraard zullen wij aanwezig zijn om onder andere de Reisopack 2830 promoten en u te voorzien van meer informatie over deze machine. Dé uitgelezen kans om te profiteren van de kortingsactie en/of om meer informatie te vergaren over de horizontale omsnoeringsmachine!

Reisopack omsnoeringsmachine bestellen

Wilt u ook op een efficiënte wijze pallets met dozen, vaten of kisten kunnen omsnoeren én profiteren van de fabriekskorting op de Reisopack 2830? Wacht dan niet langer en bestel de machine direct via onze website. Heeft u nog vragen over de omsnoeringsmachine of over de voorwaarden van de fabrieksactie? Neem dan gerust contact met ons op via het online contactformulier of telefonisch via telefoonnummer +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!