Wist u dat Steenks Service tevens gebruikte machines een tweede leven kunnen geven? Zo hebben wij onlangs een bijzondere transformatie bewerkstelligd, namelijk het ombouwen van een gebuikte buisrailwagen naar een zo goed als nieuwe luchtbandenwagen! Benieuwd hoe we dit hebben gedaan? Lees hieronder meer!

Revisie oude buisrailwagens

Bij Steenks Service hebben we oude buisrailwagens volledig gereviseerd tot nieuwe luchtbandenwagens. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van de Berg Hortimotive BRW150 buisrailwagens. Door het frame te modificeren hebben we luchtbanden onder de wagens kunnen plaatsen. Daarna zijn de wagens volledig gespoten, waardoor ze er gloednieuw uitzien! De nieuwe BR04 luchtbandenwagens zijn ideaal om op hoogte te werken indien u niet beschikt over een (uitgebreid) buisrailsysteem.

Steenks Service gebruikte buisrailwagens getransformeerd in luchtbandenwagens Gebruikte buisrailwagens getransformeerd in luchtbandenwagens Steenks Service Buisrailwagens getransformeerd in luchtbandenwagens Steenks Service Steenks Service buisrailwagens getransformeerd in luchtbandenwagens

Maatwerk buisrailwagens

Met behulp van een buisrailwagen maakt u gewasbescherming eenvoudig. De wagens kunnen op verschillende hoogtes ingezet worden voor oogstwerkzaamheden, gewaswerkzaamheden, het spuiten van gewassen, reparaties, het reinigen van lampen, teeltgoten en van belichting. In deze lijst kunt u ons gehele aanbod van buisrailwagens bekijken. Wanneer u extra wensen heeft, kunnen wij maatwerk buisrailwagens leveren. Denk aan spuitwerk in gewenste kleuren, een extra hydraulisch mechanisme, het aanbrengen van een elektrische slanghaspel en het transportmechanisme ombouwen met luchtbandwielen.

Luchtbandenwagens

Heeft u geen buisrailsysteem in uw tuinbouwomgeving? Dan is een luchtbandenwagen een handig transportmiddel. Zo bent u niet afhankelijk van een transportsysteem. De wagens kunnen gebruikt worden voor het uitvoeren van oogstwerkzaamheden, gewaswerkzaamheden en spuiten van gewassen op verschillende hoogtes. De flexibiliteit die de rubberen luchtbanden met zich meebrengen, kunnen de wagens ingezet worden voor zowel vlakke als niet vlakke oppervlakken.

Neem contact op met Steenks Service

Bij Steenks Service hebben we een zeer gevarieerd aanbod van nieuwe en gebruikte buisrailwagens en luchtbandenwagens in het assortiment, onder andere van het kwaliteitsmerk Berg Hortimotive. Ook wanneer u deze wagens wilt verkopen of inruilen, bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze buisrail- en luchtbandwagens? Neem dan gerust contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen via +31(0) 174 510 266 of mailen naar info@steenks-service.nl.