Onlangs hebben we bij tomatenkwekerij Prominent Grevelingen de GL3500-D buisrailwagen mogen afleveren. Hiermee beschikt de tomatenkwekerij uit Zeeland over de nieuwste buisrailwagen van Berkvens. Omdat het bedrijf al jarenlang Berkvens buisrailwagens afneemt, hebben ze enkele oudere buisrailwagens bij Steenks Service kunnen inruilen voor de nieuwste buisrailwagen van de GL-D serie.

Het teeltoppervlakte van Prominent Grevelingen bedraagt ongeveer 11 hectare en tijdens de piekperiode zijn er minimaal 40 werknemers aan het werk. Efficiënt te werk kunnen gaan in de kas is voor de tomatenkwekerij dan ook van groot belang. Dat is de reden dat het bedrijf heeft gekozen voor de GL-3500D buisrailwagen bij Steenks Service. De wagen wordt nu ingezet voor alle soorten werkzaamheden die in de kas worden uitgevoerd.

Lancering GL-D buisrailwagenserie

Begin dit jaar werd de nieuwe buisrailwagenserie van Berkvens en Berg Hortimotive gelanceerd bij Steenks Service. Reden voor ontwikkeling van de nieuwe buisrailwagens was om aan de nieuwe wet- en regelgeving te voldoen, maar tevens om de allernieuwste innovaties toe te kunnen passen. Zo zijn we nu bij Steenks Service in staat om altijd de meest gebruiksvriendelijke en innovatie buisrailwagens te leveren.

GL-D buisrailwagens voor werken op grote hoogte

De GL-D buisrailwagens van Berkvens zijn leverbaar in twee verschillende plateauhoogtes, namelijk een maximumhoogte van 350 cm en van 500 cm hoog. Hierdoor kan met behulp van deze wagens eenvoudig op grote hoogte worden gewerkt in de kas. Bovendien zijn de wagens onderhoudsarm en zorgen ze, dankzij het hygiënische en gestroomlijnde ontwerp van het chassis en de schaar, voor een efficiënte gewasbescherming. De GL-D buisrailwagens zijn dan ook geschikt voor vrijwel iedere groenteteler.

Buisrailwagen inruilen bij Steenks Service

Is uw bedrijf, net als Prominent Grevelingen, in het bezit van buisrailwagens en wilt u deze inruilen voor de nieuwste wagen van Berkvens? Bij Steenks Service kunt u uw oude buisrailwagens inruilen voor de allernieuwste buisrailwagens. Neem gerust contact met ons op indien u hier interesse in heeft. Onze specialisten komen graag bij u langs om de inruilwaarde van uw huidige wagen te bepalen. Natuurlijk staat het team van Steenks Service ook voor u klaar om u te adviseren over de beste machines en wagens voor uw bedrijf.