Bij Steenks Service hebben we onlangs tien nieuwe tomaten hakenwikkelaars geproduceerd, waardoor we deze weer snel en uit voorraad kunnen leveren. Na het uitvoeren van de laatste test aan de hakenwikkelaars, zijn de machines verpakt in speciale houten transportkisten om eventuele schade tijdens het transport te voorkomen. Hierdoor bent u verzekerd van een goedwerkende machine!

Hakenwikkelaars voor de tomatenteelt

De tomaten hakenwikkelaars zijn speciaal ontwikkeld voor de tomatenteelt om werkzaamheden te vereenvoudigen en geld te besparen. Inmiddels hebben vele groentetelers hun weg naar deze hakenwikkelaars gevonden en zijn de tijdbesparende machines internationaal zeer gewild. De hakenwikkelaars worden door telers ingezet om automatisch tomatenhaken te wikkelen. Doordat de tomatenhaken opnieuw kunnen worden gebruikt en omdat u de haken niet langer handmatig hoeft te wikkelen, bespaart u enorm veel tijd en geld.

Eigenschappen tomaten hakenwikkelaars

De tomaten hakenwikkelaar beschikt in totaal over 6 haakhouders, 2 touwtellers en een totaalteller. Hierdoor kan het wikkelen van tomatenhaken snel en doeltreffend worden uitgevoerd. De wikkelcapaciteit van de machine bedraagt dan ook maar liefst 600 tomatenhaken (van 22 cm) per uur. De machine kan diverse soorten touw wikkelen en de gewenste touwlengte en wikkelsnelheid kan eenvoudig digitaal ingesteld worden via de touchscreen bediening. Naast dat de hakenwikkelaar gebruiksvriendelijk is, is deze bovendien tevens volledig onderhoudsvrij. Bekijk in onderstaande video hoe onze tomaten hakenwikkelaar te werk gaat.

Hakenwikkelaars uit voorraad leverbaar

Heeft u interesse in het aanschaffen van een tomaten hakenwikkelaar? Onze machines zijn uit voorraad leverbaar en worden altijd werkklaar bij u afgeleverd. Uiteraard voorzien wij u bij de levering van de wikkelaar, indien gewenst, graag van een heldere instructie, zodat u direct aan de slag kunt gaan. U kunt bij ons tevens terecht voor het aanschaffen van bijbehorende producten, zoals verschillende soorten touw en tomatenhaken in diverse maten. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de werking van de hakenwikkelaar of wenst u meer informatie over de machine? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!