Onze hakenwikkelaar met een netspanning van 230 volt is een uitstekend voorbeeld van een tuinbouwmachine om werkzaamheden in de kas makkelijker te maken. Met de hakenwikkelaar kunt u namelijk tot maar liefst 600 tomatenhaken per uur wikkelen, waarbij u de touwlengte zelf instelt via een digitaal display. Zoals bij alle tuinbouwmachines in ons assortiment, betreft het hier een machine van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Enige resultaat

Tomaten hakenwikkelaarNieuw
Tomaten hakenwikkelaar

3 artikelen op voorraad
10 verwacht op 10-07-2024

ArtikelcodeHW0000008
VerkooptypeNieuw
MerkSteenks Service
Type230V
CategorieHakenwikkelaar 6 haken 230V
Bekijk product

Het voordeel van een eigen hakenwikkelaar

Door uw tomatenhaken zelf te wikkelen, bespaart u allereerst een hoop geld ten opzichte van de aanschaf van reeds gewikkelde haken. Bovendien geeft de hakenwikkelaar u ook veel vrijheid, aangezien u met een eigen hakenwikkelaar niet meer te maken hebt met levertijden. U kunt uw haken precies zo wikkelen zoals u ze nodig hebt op dat moment. Ten opzichte van het handmatig wikkelen van tomatenhaken, betekent een volautomatische hakenwikkelaar dus ook een aanzienlijke tijdsbesparing. De hakenwikkelaar is bijvoorbeeld erg efficiënt tijdens de teeltwissel. Hier besteedt u namelijk al veel tijd aan het uitruimen en schoonmaken van de kas. De tijd die u bespaart in het wikkelen van haken, kan dus voor andere werkzaamheden worden gebruikt.

Specificaties hakenwikkelaar 230 volt:

  • Gelijktijdig automatisch wikkelen van 6 haken;
  • Een capaciteit van maximaal 600 haken per uur;
  • De mogelijkheid om haken met en zonder vrije val te wikkelen;
  • Geschikt voor standaardmaat haak van 18 of 22 cm;
  • Een digitaal display voor het instellen van de touwlengte;
  • Transportkist voor levering in het buitenland en extra haakhouders leverbaar;
  • 110 volt variant beschikbaar voor export.

De service van Steenks Service

Of u nu een nieuwe of een gebruikte hakenwikkelaar bij ons koopt, wij zorgen er altijd voor dat de machine gebruiksklaar bij u wordt afgeleverd, inclusief een heldere instructie. Onze technische dienst kan u bovendien assisteren met periodiek onderhoud of bij een incidentele storing. De werkzaamheden worden in dat geval bij u op locatie uitgevoerd, zodat u zo snel mogelijk weer operationeel bent. Neem bij interesse in een van onze hakenwikkelaars vooral vrijblijvend contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u door kunnen nemen.

Veelgestelde vragen

Wat is een hakenwikkelaar?

Een hakenwikkelaar wikkelt touw op een haak. Het gaat om haken die worden gebruikt in de kas voor een tomaten- of komkommerteelt. Het touw wordt op de vooraf ingestelde lengte gewikkeld om de haak heen. De dubbele vrije val kan gelijk worden meegewikkeld.

Wat is de capaciteit van de hakenwikkelaar 6 haken 230V?

Dit is een hakenwikkelaar die geschikt is voor het wikkelen van 6 haken tegelijk. De wikkelaar kan 600 haken per uur wikkelen waarbij de lengte zelf in te stellen is. Het is mogelijk om dit voor verschillende haaklengtes te doen met of zonder vrije val.

Wat is het voordeel van een hakenwikkelaar?

Het voordeel van een hakenwikkelaar is dat u geen vooraf gewikkelde haken meer hoeft te kopen. Zo kunt u op elk moment zelf uw haken wikkelen zoals u zelf wilt.