Bent u momenteel op zoek naar buisrailwagens van een hoge kwaliteit en voor een mooie prijs? Bij Steenks Service kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben namelijk een grote voorraad met zo goed als nieuwe buisrailwagens. Wanneer u bovendien voor 31 mei een buisrailwagen aanschaft, ontvangt u daarbij GRATIS een geschikte acculader.

Buisrailwagens met een hoge prijs-kwaliteitverhouding

Steenks Service heeft een groot aantal zo goed als nieuwe buisrailwagens ter beschikking die gehuurd of aangekocht kunnen worden. De buisrailwagens zijn beschikbaar in diverse soorten, spoormaten en van verschillende gerenommeerde merken zoals Berg Hortimotive, Bogaerts, Berkvens en Metazet. Uiteraard is er alles aan gedaan om deze machines zo nieuw mogelijk te laten ogen én werken. De gebruikte buisrailwagens zijn compleet gecontroleerd en wanneer nodig technisch gereviseerd. Daarnaast zijn de machines opnieuw bespoten, zodat er geen gebruikssporen te zien zijn. Ook heeft u wanneer u een gebruikte buisrailwagen aanschaft gewoon recht op garantie, zodat u nog vele jaren vooruit kan met uw nieuwe buisrailwagen.

Bekijk hieronder video van de zo goed als nieuwe buisrailwagens

Ontvang een gratis acculader bij uw bestelling

Bij de aankoop van een van onze ‘gebruikte’ buisrailwagens profiteert u op dit moment niet alleen van de goede prijs-kwaliteitsverhouding, maar ook nog van een mooie actie. Bij elke aankoop van een buisrailwagen, ontvangt u namelijk ook een gratis acculader. Deze kunt u vanzelfsprekend goed gebruiken om uw nieuwe buisrailwagen(s) op te laden. Zorg er wel voor dat u de bestelling vóór 31 mei plaatst, daarna is de actie namelijk verlopen.

Aanschaffen van een gebruikte buisrailwagen bij Steenks Service

Wanneer u een gebruikte buisrailwagen besteld wordt u volledig ontzorgd. Naast het feit dat u kan genieten van een buisrailwagen van hoge prijs-kwaliteit, kunt u er tevens voor kiezen om uw nieuwe machine op locatie te laten bezorgen. Heeft u interesse in het aanschaffen van een van onze buisrailwagens of wilt u graag meer weten over de machines? Neem dan contact met ons op via +31(0) 174 510 266 of vul het online contactformulier in. We horen graag van u!