Gisterenavond was het code geel in Nederland. Dit betekende dat er lokaal hinder was van veel regen en windstoten. Helaas hebben diverse kwekers hier schade aan ondervonden. Steenks Service biedt de mogelijkheid om deze schade te herstellen met behulp van het (tijdelijk) inzetten van buisrailwagens die geschikt zijn om op hoogte te werken.

Kasreparatie met buisrailwagens

Bij beschadigingen aan het kasdek of andere installaties dienen deze gerepareerd te worden. Dit is altijd een vervelende klus, zeker als de kas vol staat met gewassen. Om goed bij het kasdek te komen kan het helpen om gebruik te maken van buisrailwagens met de juiste werkhoogte. Het is belangrijk dat wagens die extra hoog kunnen ook gestempeld kunnen worden zodat de reparatiewerkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden.

Huurvloot van Steenks Service

Steenks Service beschikt over een grote vloot aan huurkarren. Deze vloot aan buisrailwagens bestaat uit wagens van diverse merken. Het gaat om wagens van Berg Hortimotive, Berkvens en Bogaerts. Deze modellen hebben een plateauhoogte die varieert tussen de 5 meter tot 6,40 meter. Alle buisrailwagens zijn uitgerust met plateauverlengers en een ingebouwde acculader. De wagens zijn beschikbaar in elke spoormaat tussen de 42,5 en 100 cm hart op hart voor zowel binnen- als buitenflensrollen. Indien u een buisrailwagens bij ons huurt dan kunnen wij deze bij u op locatie bezorgen en ophalen wanneer u dat wenst.

Nieuwe extra hoge buisrailwagens voor de verhuur

Sinds dit jaar is de huurvloot uitgebreid met een aantal hydraulische 4-schaar modellen. Deze modellen hebben een maximale plateauhoogte van 6,40 meter. Met deze wagens kan er gewerkt worden op zo een 9 meter hoogte, dus de wagens zijn geschikt voor de meest moderne kassen. De huurkarren worden voor de huurperiode altijd technisch nagekeken en schoongemaakt, zodat u beschik over betrouwbare wagens.

Uitbreiding gebruikte 4 schaar buisrailwagens | Steenks Service

Buisrailwagens huren bij Steenks Service

Heeft u interesse in het huren van buisrailwagens voor korte of lange periode? Dan kunt u contact opnemen door te mailen naar info@steenks-service.nl of te bellen via +31(0) 174 510 266.