Door de jarenlange ervaring die Steenks Service ondertussen als specialist in installatie van omsnoeringsmachines heeft opgebouwd, maken onze monteurs regelmatig een zakenreis naar een ander land. Recent heeft Steenks Service nog een bezoek gebracht aan Japan! Ook deze maand heeft onze monteur Martijn van Koppen weer een bijzondere reis gemaakt, om een nieuwe Reisopack 2903 te installeren bij Zelstar in Slowakije. Lees hieronder meer over de reis naar Zemné en de geïnstalleerde omsnoeringsmachine.

Installatie in Slowakije

Het Slowaakse Zelstar richt zich als komkommerkweker volledig op de retailmarkt. Hierdoor wordt er dagelijks een groot aantal goederen geëxporteerd naar verkooppunten. Onze monteur heeft voor de kwekerij een automatische omsnoeringsmachine geïnstalleerd binnen een verwerkingslijn. Binnen twee dagen is de Reisopack 2903 volledig opgezet, geïnstalleerd en getest voor diverse omsnoeringsprogramma’s. Na de installatie en testfase heeft Martijn aan de klant uitgelegd hoe de machine bediend moet worden. Ook heeft de klant uitleg gekregen over de standaard servicezaken van de machine, zodat klein onderhoud aan de machine gemakkelijk binnenhuis uitgevoerd kan worden. Omdat Martijn tijdens deze grote klus jarig was, heeft de klant uit waardering speciaal een lokale lunch voor Martijn geregeld!

Lunchen bij klant Slowakije | Steenks Service

Reisopack 2903 omsnoeringsmachine

Mede door de snelle omsnoering, werkt de volautomatische Reisopack 2903 uitstekend binnen een zelfwerkende verwerkingslijn, waarbij de pallets met dozen komkommers omgesnoerd worden. Zo worden goederen stevig en veilig gereed gemaakt voor transport, zonder dat personeel hier veel tijd en energie aan hoeft te besteden.

Reisopack 2903 | Steenks Service

Ook uw omsnoeringsmachine laten installeren door Steenks Service?

Steenks Service is uw ideale partner voor de installatie van een omsnoeringsmachine binnen een (automatische) verwerkingslijn van uw organisatie. Ook voor een onderhoudsbeurt aan uw Reisopack omsnoeringsmachine kunt u gemakkelijk een afspraak met ons inplannen. Wij komen dan bij u langs voor de klus! Schroom niet om contact op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar +31(0) 174 510 266!