Afgelopen maand werd in Ohio, Amerika, de jaarlijkse landbouwbeurs gehouden. Het evenement vond plaats in het Columbus Convention Center. Met ruim 700 exposanten en meer dan 10.000 bezoekers was het ook dit jaar weer een succes. Steenks Service had de eer om op deze beurs te mogen tentoonstellen, met als pronkstuk de Stefix 135!

Stefix 135 in Amerika

In 2016 werd de worteldoek veegmachine voor het eerst tentoongesteld op de IPM in Essen, dit jaar was het de beurt in Amerika. Sinds de introductie is de veegmachine een wereldwijd succes gebleken in landen zoals Frankrijk, Saudi-Arabië en Duitsland. De machine werd geïntroduceerd nadat de huidige manier van gronddoek vegen nog niet optimaal verliep. Voorheen werden namelijk bezems en bladblazers gebruikt. Deze manier was erg arbeidsintensief en ook niet heel effectief, zo werden de gewassen erg vies door het opgeblazen stof.

Succes op de beurs

Tijdens de drie daagse beurs deelde Steenks Service een stand samen met Javo USA. Javo USA specialiseert zich in het automatiseren van het productieproces van grondsystemen en potmachines. De stand van Steenks Service en Javo USA werd druk bezocht en er was met name veel interesse voor de Stefix 135. Ook hier blijkt de machine een waar succes te gaan worden, wij zijn dan ook trots om mee te delen dat de Stefix 135 in de Verenigde Staten en Canada al elf keer is verkocht!

Stefix 135 kopen bij Steenks Service

Benieuwd naar de Stefix 135 worteldoek veegmachine? Neem dan gerust een kijkje op onze website waar u meer informatie over de machine kunt vinden. Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in de machine, is het zelfs mogelijk een demo bij u op locatie te geven. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch via +31(0) 174 510 266.