Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan, maar met volle trots mag Steenks Service al twee toevoegingen aan het assortiment van worteldoek veegmachines toevoegen. Deze twee machines werden eerder gepresenteerd op de IPM beurs in Essen. Hieronder lees je verder over de nieuwe Stefix 135 worteldoek veeg-/zuigmachines met hooglosser en de elektrische Stefix 73 achterloop worteldoek veeg-/zuigmachine.

Nieuwe Stefix 135 worteldoek veeg-/zuigmachines met hooglosser

Met de Stefix 135 veeg-/zuigmachine kunt u gemakkelijk anti-worteldoek teeltvloeren reinigen. De veegmachine is zittend bestuurbaar en maakt het worteldoek compleet schoon. Doordat de machine, naast al het vuil en (fijn)stof, ook zaden en kiemen eenvoudig opzuigt, zult u tijdens het teelt seizoen minder last ervaren van onkruid. Daarnaast heeft het reinigen van de teeltvloer ook een positief effect op het proces van telen, omdat het doek niet langer verdicht zal worden – hierdoor blijft de doorwatering optimaal. Wat deze machine vernieuwend maakt ten opzichte van zijn voorganger, is dat er een hydraulisch hooglos systeem is toegevoegd. Daardoor hoef u niet langer zelf de vuilbak te legen, maar kan de machine dit automatisch zelf doen.

Nieuwe Stefix 135 worteldoek veeg-/zuigmachines met hooglosser | Steenks Service

Elektrische Stefix 73 achterloop worteldoek veeg-/zuigmachine

De Stefix 73 is een achterloop veeg-/zuigmachine. Deze is vanzelfsprekend ook iets kleiner dan de Stefix 135, maar de functies komen echter compleet overeen met elkaar. Waar deze machine voorheen werd aangedreven door een krachtige benzinemotor van Honda, bevat de nieuwe Stefix 73BT een 0,6kW 12 volt motor met 118 ah-5h vol tractie accu. Hiermee verliest de veeg-/zuigmachine geen kracht, maar wordt dit wel een duurzamere keuze.

Elektrische Stefix 73 achterloop worteldoek veeg-/zuigmachine | Steenks Service

Worteldoek veeg-/zuigmachine kopen bij Steenks Service

Steenks Service biedt een divers assortiment machines aan om worteldoekvloeren te reinigen. Bij twijfel of een veeg-/zuigmachine de beste keuze is voor uw organisatie, nodigen wij u uit voor een gesprek met onze specialisten. Met jarenlange ervaring kunnen wij u ervan garanderen om u van een waardig advies te voldoen. Vul ons contactformulier in of neem contact op via +31(0) 174 510 266. Ook via de mail zijn wij beschikbaar info@steenks-service.nl.