Deze maand heeft Steenks Service twee nieuwe Berg Hortimotive EasyLeaf bladplukwagens afgeleverd bij een van de vestigingen van The Valley. Het personeel dat verantwoordelijk is voor het plukken en snijden van bladeren kan hierdoor een stuk efficiënter te werk gaan.

Eerdere samenwerking met The Valley

The Valley houdt zich bezig met de productie van diverse vruchtgroenten en heeft meerdere vestigingen in De Lier en Vierpolders. Wij hebben de nieuwe EasyLeaf bladplukwagen van Berg Hortimotive bij een van deze vestigingen afgeleverd. Al eerder deed The Valley een beroep op Steenks Service, voor de levering van wel 24 nieuwe buisrailwagens. Ook deze levering pakte Steenks Service weer met beide handen aan. De werkzaamheden worden voor het personeel binnen de kassen een stuk gemakkelijker met de EasyLeaf bladplukwagen, omdat zij hierdoor op de gewenste hoogte aan het werk kunnen gaan.

Easyleaf bladplukwagen van Berg Hortimotive

The Valley heeft met de EasyLeaf bladplukwagens van Berg Hortimotive een goede keuze gemaakt, omdat deze erg flexibel over de betonpaden te vervoeren zijn. Dit hebben de machines te danken aan de rubberen zwenkwielen. Daarnaast is de bladplukwagen erg licht van gewicht, waardoor deze flexibel over het beton naar de volgende buisrail te vervoeren is. De plukkers kunnen het plateau op verschillende hoogtes instellen, waardoor er altijd op de meest efficiënte hoogte gewerkt kan worden. De gewashandelingen schelen hierdoor vermoeidheid en bovendien een hoop tijd!

EasyLeaf bladplukwagen | Steenks Service

Assortiment buisrailwagens bij Steenks Service

Steenks Service heeft verschillende opties binnen het aanbod buisrailwagens beschikbaar. Onze buisrailwagens voldoen voor werkzaamheden zoals plukken van groente- en fruitsoorten of snijden van bladeren. Uiteraard kunnen onze specialisten u van een advies voorzien, wanneer u hier behoefte aan heeft. Neem eenvoudig contact met ons op via het contactformulier op de website, of bel naar +31(0) 174 510 266. Wij helpen u graag verder!