Het is lekker weer, de vogeltjes fluiten en de natuur staat in bloei. Het is volop lente en veel branches zitten in de piekperiode van het jaar. Dit betekent dat alle systemen op volle toeren draaien en dat er veel drukte is met het transport. Speciaal hiervoor start Steenks Service met een Spijkstaal voorjaarsactie! Wil jij meer gemak en met voldoende trekkracht het nieuwe seizoen in? Tot en met 21 juni zijn de Spijkstaal 301 & 304 in de actie. De Spijkstaal 301 is een statrekker van €10.600 voor €9.285. De spijkstaal 304 is een opzittrekker van €17.103 voor €16.170.

Klik hier om een Spijkstaal 301 te bestellen en klik hier om een Spijkstaal 304 te bestellen.

De elektrotrekkers worden volledig rijklaar afgeleverd inclusief acculader en VBA trekhaak. De elektrotrekker heeft een centraal accu vulsysteem en daarnaast zijn de trekker en lader VA gekeurd. Verder is de levertijd in overleg en zijn specifieke verzoeken bespreekbaar.

Voordelen elektrotrekker

Een elektrotrekker is voor elk doeleinde inzetbaar. De trekker wordt elektrisch aangedreven, waardoor deze duurzaam en stil is tijdens het rijden. Voor binnen gebruik is een elektrisch aangedreven trekker verplicht, want deze geeft geen uitstoot tijdens het rijden. Verder is een elektrotrekker gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een vol tractie accu. Dit zorgt ervoor dat het maximale vermogen uit de motor kan worden gehaald, omdat er geen bepaald toerental nodig is zoals bij een brandstofmotor. Hierdoor kunnen objecten soepeler worden getransporteerd.


Spijkstaal trekkers worden gebruikt in veel verschillende sectoren. Van links naar rechts zie je elektrotrekkers in het ziekenhuis, op de luchthaven en op de bloemenveiling.

Verschillen Spijkstaal 301 & 304

De Spijkstaal 301 is een statrekker met een trekkracht van 1.500 kilo. Bij deze machine kan er snel op- en afgestapt worden waardoor deze zeer geschikt is voor bijvoorbeeld orderpicken. Verder is de trekker zeer compact en wendbaar en daarmee ideaal voor gebruik in kleine ruimtes.

De Spijkstaal 304 is een opzittrekker met een trekkracht van 4.000 kilo. Deze machine is ten opzichte van de statrekker meer geschikt voor de wat langere afstanden en zwaardere lasten. Zo kunnen de goederen comfortabel worden vervoerd. Verder is deze trekker smal gebouwd en hierdoor goed te gebruiken in krappe gangpaden of kleinere ruimtes.

Spijkstaal elektrotrekkers zijn van hoge kwaliteit en super degelijk. Zo gaan deze trekkers makkelijk tientallen jaren mee en zijn ze eenvoudig in gebruik.

Van links naar de rechts: de Spijkstaal 301, Spijkstaal 301's & 304's in actie en een Spijkstaal 304.

Inruil

Bent u al in het bezit van een elektrotrekker, dan is het mogelijk om uw oude elektrotrekker te vernieuwen. Bij ons is het mogelijk om uw oude elektrotrekker in te ruilen voor een aantrekkelijke prijs.

Verhuur

Heeft u een elektrotrekker nodig, maar wil je deze niet in je bezit hebben? Dan is het ook mogelijk om een elektrotrekker te huren. Het huren biedt uitkomst als je tijdelijk een elektrotrekker nodig hebt. Verder wordt je volledig ontzorgd, want het onderhoud en de keuring zullen wij voor u uitvoeren.

Meer informatie

Heeft u interesse of vragen over de actie? Neem dan contact op via ons online contactformulier of bel ons op +31(0)174510266