Bij Steenks Service vindt u alle benodigde machines voor de sierteelt. Of u nu kweker bent van snijbloemen of van perkplanten en potplanten; bij ons bent u aan het juiste adres. En, ook bollenkwekers en boomkwekers kunnen bouwen op Steenks Service als betrouwbare partner. Zo hebben wij, ter illustratie, speciaal voor hen een veegmachine ontwikkeld om worteldoek / gronddoek schoon te vegen. Een oplossing die al voor vele tuinders een bijzonder waardevolle oplossing is gebleken bij de teeltwissel.

Sierteeltmachines

In het onderstaande overzicht kunt u per categorie onze nieuwe en gebruikte sierteeltmachines bekijken. Naast de directe aankoop van onze sierteeltmachines, bieden wij eveneens de mogelijkheid om machines te leasen of om ze voor kortstondig gebruik te huren.

Onderhoud van uw sierteeltmachines

Steenks Service is alom bekend om het maatwerk dat wordt geleverd voor de sierteelt. Maar, wist u dat wij ook uitblinken in het verzorgen van onderhoud van sierteeltmachines? Met een groot onderdelenmagazijn en een eigen technische dienst behoren storingen en defecten razendsnel tot het verleden. Als vanzelfsprekend kan onderhoud of reparatie ‘gewoon’ bij u op locatie plaatsvinden. Wel zo gemakkelijk voor u!

Steenks Service: uw specialist in sierteeltmachines

Bent u benieuwd naar hetgeen wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Weet dan dat wij, als specialist in sierteeltmachines, al vele bedrijven uit uw branche tot onze tevreden klantenkring mogen rekenen. Neem vooral contact met ons op voor advies of meer informatie. Wij denken immers graag met u mee!