Met een reinigingsmachine houdt u de hygiëne binnen uw organisatie gemakkelijk op peil. Waarborg een vloer met een goede uitstraling voor uw klanten, en garandeer een veilige werkomgeving voor uw werknemers, waar geen gevaar dreigt voor letsel of uitglijden. De reinigingsmachines van Steenks Service zijn te gebruiken in sectoren zoals de sier- en groenteteelt, luchthavens, zorg en logistiek!

Reinigingsmachine kopen die geschikt is voor uw toepassing

Binnen ons assortiment vindt u een brede keuze reinigingsmachines, ieder geschikt voor een ander doel.

Veegmachines

Onze hoogwaardige veegmachines maken uw bedrijfsvloer(en) binnen een ogenblik vuil- en stofvrij. Deze schoonmaakmachine veegt niet alleen het stof bij elkaar, maar zuigt dit ook direct op. Zo is uw vloer geheel stof- en vuilvrij en heeft u een schoon resultaat. Voor iedere behoefte vindt u bij Steenks Service een oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor loop-veegmachine- en zitveegmachines, die ook nog eens geschikt zijn voor anti-worteldoekvloeren.

Schrobmachines

Hebben uw vloeren dagelijks een hardnekkige reiniging nodig? Dan heeft uw organisatie baat bij een investering in een schrob/-zuigmachine. Deze reinigingsmachine wordt ingezet om vloeren eerst te schrobben, en vervolgens direct te drogen, zodat er geen slipgevaar wordt veroorzaakt. Binnen ons assortiment vindt u een ruim aanbod schrobmachines die geschikt zijn voor de grote en de kleinere ruimtes.

Industriële stofzuigers

Wanneer u alleen kleinere oppervlaktes hebt om schoon te houden, is het aanschaffen van een veeg- of schrobmachine wellicht niet rendabel. Speciaal voor deze situatie, hebben wij ook industriële (water)stofzuigers beschikbaar. Deze stofzuigers zijn geschikt om droge en natte resten op te zuigen. Door het kleine formaat van het apparaat, is deze flexibel in gebruik te nemen in de kleinere ruimtes.

Reinigingsmachine kopen of reinigingsmachine huren?

Met onze jarenlange ervaring is Steenks Service dé specialist in het leveren van nieuwe- of gebruikte schoonmaakmachines. Heeft u een schoonmaakmachine nodig voor tijdelijk gebruik? Bekijk dan eens onze reinigingsmachines die beschikbaar zijn voor verhuur. Hierdoor hoeft u geen flinke investering te doen, maar kunt u de hygiëne op uw tijdelijke klus wel op peil houden.

Onderdelen reinigingsmachine bij Steenks Service

Als officiële leverancier van Stefix schoonmaakmachines, kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen van een machine of het beste reinigingsmiddel om te gebruiken bij het schoonmaken. Wilt u graag advies op maat ontvangen? Neem dan eenvoudig contact op met onze specialisten. Steenks Service is bereikbaar via +31(0) 174 510 266.