Verricht u arbeid dicht bij de grond? Dan is een zitwagen op luchtbanden ideaal. Met deze laaggeplaatste zitting beperkt u de belasting van de rug en bevindt uw werk zich direct op de gewenste werkhoogte. Naast zitwagens op luchtbanden leveren wij ook buisrail zitwagens. Hiermee kunt u eenvoudig zittend over het buissysteem rollen.

Enige resultaat

Zitwagen met luchtbandenNieuw
Zitwagen met luchtbanden

3 artikelen op voorraad

ArtikelcodeBP0000119
VerkooptypeNieuw
Merk
Bekijk product

Voordelen zitwagen op luchtbanden

Vaak bukken kan erg belastend zijn voor uw rug en verschillende rugklachten kunnen hierdoor snel optreden. Met een zitwagen op luchtbanden kunt u comfortabel uw werkzaamheden uitvoeren, doordat het werk zich meer op ooghoogte bevindt. Dankzij de luchtbanden kunt u zich gemakkelijk navigeren over verschillende soorten terreinen.

Naast zitwagens op luchtbanden kunt u bij Steenks Service ook terecht voor zowel nieuwe als gebruikte buisrail zitwagens. Hiermee kunt u uzelf gemakkelijk en snel zittend verplaatsen over het buisrailsysteem.

Zitwagens op luchtbanden van Steenks Service

Wilt u ook graag op een efficiënte wijze -die niet belastend is voor uw rug- uw werkzaamheden in de kas uit kunnen voeren? Schaf dan een zitwagen op luchtbanden van Steenks Service aan. Wilt u graag meer informatie of heeft u vragen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website of via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266.

Veelgestelde vragen

Over welke ondergrond kan je met een zitwagen op luchtbanden rijden?

Met een zitwagen op luchtbanden kan je over verharde en onverharde ondergrond rijden. De ondergrond hoeft niet helemaal vlak te zijn.

Wat is het voordeel van een zitwagen op luchtbandenwagen?

Het voordeel van een zitwagen op luchtbanden is dat een persoon hier op kan zitten, zodat deze voor het werk dichtbij de grond niet meer hoeft te bukken. Zitten is comfortabeler dan bukken.