Bent u op zoek naar een manier om snel en eenvoudig grote oppervlakken te reinigen? Dan kunnen wij van Steenks Service u van dienst zijn! Wij bieden namelijk diverse achterloop schrobmachines. Onze achterloop schrobmachines zijn gegarandeerd van topkwaliteit en zijn niet alleen ideaal voor het schoonmaken van anti-worteldoek, maar kunnen ook ingezet worden voor bedrijfshallen, magazijnen en kantines.

Kwalitatieve achterloop schrobmachines

Een achterloop schrobmachine is zeer wendbaar en daarom perfect om ook moeilijk te bereiken oppervlakken schoon te maken. De gebruiker hoeft simpelweg achter de schrobmachine aan te lopen en de handgrepen vast te houden om de machine te leiden. Al onze achterloop schrobmachines zijn voorzien van een watertank, welke gevuld kan worden met water en reinigingsmiddel. Daarnaast zijn onze achterloop schrobmachines ook uitgerust met een krachtige zuigfunctie, wat betekent dat het vuile water onmiddellijk opgezogen wordt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over gladde vloeren! Mocht u te maken hebben met extreem vuile vloeren, dan raden wij u aan om het reinigingsmiddel eerst even in de vloer te laten trekken en pas later de zuigfunctie in te schakelen.

Achterloop schrobmachines voor diverse oppervlakken

Wij hebben een breed assortiment achterloop schrobmachines met een borstelbreedte variërend tussen de 350 mm en 800 mm. De capaciteit van onze schrobmachines varieert tussen de 900 m2 per uur en 2.800 m2 per uur. De allerkleinste achterloop schrobmachines, bijvoorbeeld de Stefix 350 230V, hebben een kleine draaicirkel en zijn dus uitermate geschikt voor het schoonmaken van kleine oppervlakken en smalle doorgangen. Bent u op zoek naar een machine voor grote oppervlakken? Dan raden wij u de Stefix 800B aan.

Een achterloop schrobmachine kopen

Steenks Service is uw leverancier als het aankomt op achterloop schrobmachines. Wij hebben in ons aanbod zowel nieuwe als tweedehands schrobmachines van de hoogste kwaliteit. Onze Stefix achterloop schrobmachines staan erom bekend jarenlang probleemloos dienst te doen bij onze klanten. Bovendien hebben wij een ruim assortiment aan zit schrobmachines, achterloop schrobmachines en de bijbehorende reinigingsmiddelen.

Steenks Service uw achterloop schrobmachine specialist

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een meeloop vloerschrobmachine bij Steenks Service? Of heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste machine voor uw specifieke bedrijfsvoering? Neem dan gerust contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag bij de aanschaf van de juiste meeloop vloerschrobmachine. Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of door het contactformulier op onze website in te vullen.