Bij Steenks Service bieden wij een ruim assortiment schrobmachines aan van een hoge kwaliteit. Door de jaren heen is gebleken dat onze machines enorm betrouwbaar zijn. Met een elektrische schrobmachine kunt u moeiteloos schoonmaken en is uw vloeroppervlak binnen een handomdraai weer spik en span.

Hoe werkt een elektrische schrobmachine?

Het is heel eenvoudig om uw elektrische schrobmachine in gebruik te nemen. Het enige wat u hoeft te doen is de watertank vullen met water en eventueel een geschikt schoonmaakmiddel. Afhankelijk van de hygiënevoorschriften kan er ook een desinfecterend schoonmaakmiddel gebruikt worden. Daarna kunt u snel en eenvoudig rondrijden waarna uw werkvloer geschrobd wordt. De elektrische schrobmachine beschikt tevens over een zuigfunctie, waardoor het vuile water direct opgezogen wordt. Mocht de vloer nu erg vuil zijn, dan raden wij echter aan om de zuigfunctie in eerste instantie niet te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het schoonmaakmiddel goed kan intrekken in het vloeroppervlak. Vervolgens kunt u de vloer alsnog nadrogen met de zuigfunctie.

Voordelen van een elektrische schrobmachine

Het is overduidelijk dat het grootste voordeel van een elektrische schrobmachine toch wel het gemak is waarmee u kunt reinigen. Naast dat onze machines enorm handzaam zijn, bespaart u ook nog eens op arbeidskosten. Het reinigen van een groot vloeroppervlak is binnen een aantal uur gebeurt, waardoor de andere werkzaamheden niet lang stil komen te liggen. De bediening van onze elektrische schrobmachines is gebruiksvriendelijk en u kunt heel eenvoudig de vuilwatertank aftappen middels de aftapslang. Doordat er ook een zuigfunctie inzit zijn uw vloeren direct weer droog. Hiermee voorkomt u gevaar door gladheid. Tevens is het mogelijk om losse onderdelen, die bijvoorbeeld slijtage vertonen, zonder probleem te vervangen. Deze zijn te bestellen in onze onderdelen webshop en worden zo snel mogelijk bij u geleverd.

Onze collectie elektrische schrobmachines | Steenks Service

Elektrische schrobmachine aanschaffen bij Steenks Service

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een elektrische schrobmachine, maar vindt u het nog lastig om de juiste keuze te maken? Bij Steenks Service hebben wij ondertussen jarenlange ervaring waardoor wij u een goed advies kunnen geven. Naast dat u een elektrische schrobmachine kunt kopen, is het ook mogelijk om deze te huren. Neem vrijblijvend contact met ons op door een mail te sturen naar info@steenks-service.nl of door te bellen naar +31(0) 174 510 266. Hopelijk kunnen wij samen met u de perfecte elektrische schrobmachine vinden!