Het schoonmaken van de vloer is normaal gesproken een dagelijkse klus die erg tijdrovend is en veel energie vraagt van personeel. Met een achterloop veegmachine wordt dit verleden tijd! Onze veegmachines kunnen ingezet worden om werkruimtes, maar ook anti-worteldoekvloeren schoon te vegen. Resultaat van een hoge kwaliteit wordt hierbij gegarandeerd. Gebruik niet langer een bezem en houdt uw bedrijf schoon met onze Stefix achterloop veegmachines!

Gebruiksvriendelijke achterloop veegmachine

Onze loop veegmachines zijn toegankelijk in de omgang, omdat deze namelijk erg gemakkelijk bestuurbaar zijn. Hierdoor kunt u ook gemakkelijk kleinere oppervlaktes bereiken. De veegmachine wordt bestuurd via de handgrepen die aan de machine vastzitten, terwijl u zelf achter de machine loopt. Tijdens een schoonmaakbeurt veegt de machine het stof eerst bij elkaar, om deze vervolgens direct ook op te zuigen. Hierdoor wordt het stof niet slechts verplaatst, maar ook direct opgeruimd. Onze machines zijn voorzien van een vuilbak, die na de schoonmaakbeurt direct losgekoppeld en geleegd kan worden. De capaciteit van deze vuilbak hangt af van het model veeg/zuigmachine.

Verschil loop veegmachine en zitveegmachine

Bij Steenks Service hebben wij verschillende soorten veegmachines beschikbaar, die in diverse situaties het best tot zijn recht komen. Een achterloopmachine is bijvoorbeeld een stuk kleiner, dus compacter dan een zitveegmachine. Vanzelfsprekend is deze dus gunstiger in te zetten voor wat kleinere ruimtes. Een zitveegmachine is daarentegen juist comfortabeler om grote oppervlaktes te vegen, omdat je hierbij niet hoeft te lopen, maar kunt zitten. Daarnaast heeft een zitveegmachine om deze reden ook een grotere vuilbak dan een achterloop veegmachine. Als u twijfelt over welke veegmachine beter passend is bij uw bedrijf, kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen via het telefoonnummer +31(0) 174 510 266 of door te mailen naar info@steenks-service.nl.

Adviserend gesprek met Steenks Service

Voor al uw vragen rondom een veegmachine kunt u terecht bij Steenks Service, dé specialist in o.a. schoonmaakmachines. Heeft u de juiste veegmachine gevonden? Deze kunt u dan bij ons aanschaffen doormiddel van koop of lease, in zowel een nieuwe als gebruikte variant. Onze machines zijn van hoge kwaliteitsmerken zoals Stefix, waardoor u ervan uit kunt gaan dat u vele jaren vooruit kunt met deze machine. Vul ons contactformulier in, zodat onze specialisten al uw vragen kunnen beantwoorden!

Veelgestelde vragen

Wat voor soorten veegmachines zijn er?

Wij hebben diverse achterloop- en zitveegmachines in ons assortiment beschikbaar. Deze zijn geschikt voor het vegen van betonpaden, klinkers en zelfs anti-worteldoek teeltvloeren.

Hoe werkt een veegmachine?

Een veegmachine veegt met een centrale borstel en met 1 of 2 zijborstels de vloer. Dit vuil wordt direct opgezogen door de zuigmotor in de machine waarna dit in een bak in de machine wordt opgeslagen. Deze bak kan eenvoudig worden geleegd in de vuilnisbak.

Welke worteldoek veegmachines zijn er?

Er is een achterloop veegmachine (Stefix 73) en een opzitveegmachine (Stefix 135) speciaal voor anti-worteldoek teeltvloeren. De Stefix 73 heeft een capaciteit van 3.400 vierkante meter per uur en de Stefix 135 heeft een capaciteit van 10.000 vierkante meter per uur.

Wat is een worteldoek veegmachine?

Een worteldoek veegmachine is een veegmachine die speciaal is gemaakt voor het schoonmaken van anti-worteldoek teeltvloeren. De machine veegt en zuigt vuil, (fijn)stof, kiemen en zaden op. Het schoonhouden voorkomt verdichting van het worteldoek en vermindert de groei van onkruid tijdens de volgende teeltronde.